Onze Teams

Bij Hockey Club Driebergen hebben we diverse teams die deel uitmaken van onze levendige en gepassioneerde hockeygemeenschap. Of je nu een beginnende speler bent of al jarenlange ervaring hebt, we hebben teams op verschillende niveaus en leeftijdscategorieën, zodat iedereen zijn of haar plek kan vinden.

Jeugdteams: leeftijd  (Vanaf 6 tot 18 jaar)
Onze jeugdteams vormen de basis van onze club en zijn essentieel voor de groei en ontwikkeling van jonge spelers. We bieden teams aan voor verschillende leeftijden, vanaf de jongste hockey starters tot de meer ervaren tieners. Onze toegewijde jeugdtrainers zorgen ervoor dat spelers niet alleen hun hockeyvaardigheden verbeteren, maar ook leren over teamwork, respect en discipline.

Heren- en Dames teams:  (Vanaf 18 tot 40+)
Onze heren- en damesteams vertegenwoordigen Hockey Club Driebergen in competitieve wedstrijden en toernooien. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, er is altijd een team dat bij jou past. Onze teams streven ernaar om op hoog niveau te spelen en staan bekend om hun sterke teamgeest en vastberadenheid. Samen werken ze toe naar succes en bouwen ze aan een hechte band die verder gaat dan het veld.

Recreatieve teams: (Vanaf 18 tot 40+)
Naast onze competitieve teams bieden we ook recreatieve teams aan voor spelers die op een ontspannen en plezierige manier willen hockeyen. Deze teams zijn perfect voor spelers die willen genieten van de sport, actief willen blijven en nieuwe vriendschappen willen sluiten. De nadruk ligt op plezier, teambuilding en het vieren van de sport, ongeacht het wedstrijdresultaat.

Veteranenteams: (40+)
Bij Hockey Club Driebergen hebben we ook veteranenteams die speciaal zijn opgericht voor ervaren spelers van een iets oudere generatie. Deze teams bieden de mogelijkheid om actief te blijven in de sport die we allemaal zo graag doen, met gelijkgestemde spelers die dezelfde passie delen. Het gaat hierbij niet alleen om de wedstrijden, maar ook om de vriendschappen en het plezier dat voortkomt uit het spelen van hockey op een meer ontspannen niveau.

Bij Hockey Club Driebergen geloven we dat elk team een belangrijk onderdeel vormt van onze club. We ondersteunen en koesteren elk individu, ongeacht hun ervaring of vaardigheidsniveau. Onze teams zijn meer dan alleen groepen spelers – ze zijn een bron van inspiratie, samenhorigheid en sportieve groei.

Voor ieder wat
Of je nu wilt deelnemen aan competitieve wedstrijden, recreatief wilt spelen of jeugdteams wilt ondersteunen als coach of begeleider, er is altijd een plek voor jou bij Hockey Club Driebergen. Sluit je aan bij onze hockeyfamilie en ontdek de opwinding en voldoening van het spelen in een team dat jouw passie voor hockey deelt.

Bekijk onze teampagina’s voor meer informatie over elk specifiek team, trainingsschema’s en contactgegevens. We verwelkomen je graag bij Hockey Club Driebergen.

Winkelwagen